Winkel Balk Rijwielen

Informatie over Balk Rijwielen

Van kinderfietsen, toerfietsen en E-bikes tot aan technische hoogstandjes op het gebied van mountainbikes en racefietsen kan men bij Balk terecht.

Topmerken en topservice:

Bij E-bikes zijn accu’s van goede kwaliteit van groot belang en daarom verkopen wij alleen topmerken. Om onze klanten naast topmerken ook topservice te kunnen verlenen volgen onze monteurs speciale cursussen om altijd up-to-date te blijven. Verder hebben wij in onze winkel van circa 700 m2 ook een uitgebreide collectie aan kinderfietsen, toerfietsen, mountainbikes en vele topmerken racefietsen. Daarbij besteden wij veel zorg aan de juiste afstelling van de fietsen die wij verkopen. Want een perfecte afstelling voorkomt later veel klachten. Vooral bij racefietsen is de juiste afstelling van de fiets op het lichaam van de berijder van cruciaal belang om op lange afstanden goede prestaties te kunnen leveren. Bij Balk Rijwielen vinden wij het dus belangrijk dat mensen zich prettig voelen op hun fiets!”

Ons Team

Balk team

Sleutelservice

Bent u uw fietssleutel kwijt of wilt u een extra reserve sleutel bij laten maken ? Dat kan! Op iedere AXA,ABUS en Trelock sleutel staat een code ingegraveerd, via deze code kunt u een extra sleutel voor uw slot na laten maken.
LET OP!!: Is uw fiets verzekerd? Meldt dan ten alle tijden dat u een duplicaat sleutel bijgemaakt is.

Voor de volgende merken kunt u een sleutel bij laten maken:

AXA
Bestel hier uw AXA sleutel

Abus
Bestel hier uw Abus sleutel

Trelock
Bestel hier uw Trelock sleutel

Onderhoudsbeurten

Onderhoudsboekjes

Fietsverzekeringen

iDealBovag RDW
© 2020 Balk Rijwielen door Cees & Co